Εταιρία

ΑΡΧΙΚΗ Εταιρία

Εταιρικό
Προφίλ

Η εταιρία "Θ. Κεραμιδάς – Χ. Χατζηϊωαννίδης ΑΒΕΕ" γνωστή με το διακριτικό τίτλο Ψυκτική Βορείου Ελλάδος ιδρύθηκε το 1982 και από το έτος ίδρυσής της έως σήμερα δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία ψυκτικών και κλιματιστικών μηχανημάτων, ψυκτικών θαλάμων, ανταλλακτικών, αναλώσιμων υλικών και ανταλλακτικών ψύξης αυτοκινήτου.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, εκτάσεως 3400τμ, που βρίσκονται επί της οδού Γ. Παπανικολάου 15 στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, το άριστα εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και τεχνική υποστήριξη για κάθε πρόβλημα ψύξης, οικιακής, βιομηχανικής και εποχούμενης.

01. Αποστολές Εμπορευμάτων

Η εταιρία μας εγγυάται την άμεση και ασφαλή αποστολή των εμπορευμάτων σας οπουδήποτε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στηριζόμενη στη μακρόχρονη συνεργασία μας με τις πιο έμπιστες μεταφορικές εταιρίες, courier, ΚΤΕΛ καθώς και ιδιόκτητα μέσα.

02. Ανταγωνιστικές Τιμές

Στην εταιρία μας θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Γιατί να συνεργαστείτε
μαζί μας

Έμπειρο, τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό

Το έμπειρο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας στηρίζει τους συνεργάτες μας σε κάθε τους επαγγελματικό βήμα ενώ παράλληλα προσφέρει λύσεις σε κάθε τεχνικό πρόβλημα

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες του χώρου της ψύξης και του κλιματισμού

Mastercool, Bitzer, Embraco, Εbm-papst, Mth, Emerson, Eliwell, Honeywell, Leitenberger

Άμεση διαθεσιμότητα

Σε μας θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας άμεσα διαθέσημα για παράδοση στον χώρο σας ή παραλαβή από το κατάστημά μας

Θ. Κεραμιδάς – Χ. Χατζηϊωαννίδης ΑΒΕΕ

Από το έτος ίδρυσης μας έως σήμερα, οι πελάτες μας και η καλύτερη εξυπηρέτηση τους αποτελούσαν πάντα την βάση της επαγγελματικής μας δραστηριότητας. Στο χώρο μας θα βρείτε έναν συνεργάτη έτοιμο και πρόθυμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα.

ΕΤΑΙΡΙΑ

Χρονολόγιο

blank image

13 ΙΟΥΛΙΟΥ 1982: Ίδρυση της εταιρίας

To 1982 o Θωμάς Κεραμιδάς, ηλεκτροτεχνίτης και ο Χρήστος Χατζηϊωαννίδης, ψυκτικός ιδρύουν την εταιρία με την επωνυμία Θ. Κεραμιδάς – Χ. Χατζηϊωαννίδης ΟΕ και διακριτικό τίτλο ΨΥΚΤΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Πρώτη έδρα της εταιρίας ήταν η Φιλίππου 71 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αντικείμενο εργασιών της εισαγωγές και εμπόριο ανταλλακτικών, ψυκτικών μηχανημάτων και ειδών εφαρμογής ηλεκτρισμού.

blank image

1995: Από ΟΕ σε ΑΒΕΕ

Το 1995 αλλάζει η νομική μορφή της εταιρίας και από ομόρρυθμος εταιρία γίνεται ανώνυμη βιομηχανική εμπορική εταιρία με επωνυμία Θ. Κεραμιδάς – Χ. Χατζηϊωαννίδης ΑΒΕΕ.

blank image

1997: Μεταφορά έδρας

Το 1997 μεταφέρεται η έδρα της εταιρίας μας από τη Φιλίππου 71 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο 4,5χλμ Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου (σήμερα Παπανικολάου 15 Πεύκα Θεσσαλονίκης).

blank image

2009: Κατοχύρωση σήματος

Το 2009 γίνεται η κατοχύρωση του σήματος της εταιρίας μας (λογότυπο) από την διοικητική επιτροπή σημάτων

Language »